Nya Finska Hembageriet

Finska Hembageriet har bakat osötat rågbröd med svenska råvaror och äkta surdeg ända sedan 1977. 2023 gick bageriet i konkurs och företaget köptes då av Andreas Gisselfeldt som under hösten 2023 startade Nya Finska Hembageriet. Andreas med personal fortsätter nu hantverket att tillverka äkta finskt rågbröd och för traditionen vidare. Vi fick i uppdrag att skapa ett kommunikationskoncept till premiären.

Ett koncept inför premiären av Nya Finska Hembageriet

Vi fick i uppdrag att skapa ett koncept inför öppningen av Nya Finska Hembageriet. Ett Premiär-koncept för att engagera och inspirera intressenter runt om i landet. Det var med stolthet vi på Panter tog oss an uppdraget med detta fina varumärke som står för långvarig tradition kring äkta finskt rågbröd.

Med råg i ryggen tog vi oss an uppdraget och skapade såväl inbjudan som tavelkonst och kommunikationskoncept för social media.

 

Intill Nya Finska Hembageriets fabrik öppnade bageriet upp en mycket efterlängtad fabriksförsäljning.
Bilderna ovan visar exempel på konst i form av affischer som pryder själva försäljningsytan.

Kommunikationskoncept för social media

Nya Finska Hembageriet engagerar enormt många runt om i landet. På bara några timmar lyckades bageriet nå 1 000 nya följare. Vi fick i uppdrag att ta fram ett annonskoncept som skulle inspirera och informera om bageriets arbete fram till själva premiärdagen.

Följ deras arbete i social media

Se fler uppdrag

Kampanjer för Mälarchark

Varumärkesbyggande kampanjer för ett anrikt mathantverk.

Webbsida för Mammuth AB

Ny design och struktur av webbsida för Mammuth, en helhetsleverantör för belysning inom industri, idrott och fastigheter.

Webbshop för Mammuth AB

Skräddarsydd webbshop för Mammuths belysningsprodukter.