Om oss

Vi är specialister på att utveckla unika koncept för företag som vill stärka sitt varumärke. Våra kompetensområden är inom grafisk identitet, informationsteknik, varumärkesstrategi, kompetens och engagemang och strategisk rådgivning.
Om oss

Vi skapar visuella koncept som tar era idéer till en ny nivå.

Med nyfikenhet och affärsförståelse samlar vi på oss värdefull information som gör det möjligt för oss att ta era idéer till en ny nivå.

Det som skiljer oss från mängden är vår erfarenhet och förmåga att driva projekt från uppstart till lansering. Vi tillser att det vi gör är i enlighet med era affärsmål utan att ta onödig tid från er i anspråk – precis så som vi tycker att det ska gå till.

Letar ni efter en partner som kan leverera med hög kvalité? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Har du visioner och framtidsdrömmar?

Är du företagsledare och står inför en större förändring i din verksamhet? Eller är du nystartad entreprenör som behöver hjälp med att skapa ett koncept för ditt varumärke? Då är vi intresserade av att träffa dig och ta del av dina framtidsdrömmar!

 

Vi älskar möten med företagsledare och entreprenörer där vi får förmånen av att ta del av stora och små framtidsplaner. Framför allt möten med människor som har mycket att göra och egentligen inte har tid över. Där vi får förtroendet att ta del av deras nya idéer och visioner. Vi är genuint intresserade av människor, deras kunskaper och affärstänk. Med nyfikenhet och affärsförståelse samlar vi på oss värdefull information som gör det möjligt för oss att ta era idéer till en ny nivå.

Personerna bakom Panter

Marie Ehrnlund & Daniel Björnhammer

Vår expertis är att snabbt förstå affärsmodeller och visioner för att skräddarsy koncept som överraskar och förverkligar affärsmässiga mål. För oss är varje uppdragsgivare unik. Därför är det viktigt att förstå att vi inte säljer en tjänst utan ett skräddarsytt helhetskoncept. Vi lägger stor vikt vid att presentera koncepten visuellt för våra partners vilket gör det möjligt för dem att se sina framtidsplaner i större perspektiv. Arbetet är alltid noggrant utfört och med största möjliga kvalité.

Här finns vi

Vi har vårt kontor i Barsebäck men arbetar med kunder över hela Sverige. Hör gärna av dig så bokar vi ett möte digitalt eller hos er!

Vi arbetar insiktsfullt, snabbt och listigt.

När vårt partnerskap startat arbetar vi insiktsfullt, snabbt och listigt för att skapa ett attraktivt varumärke som når större marknader.

När konceptet är lanserat och fått vingar väljer ni själva om ni vill förvalta ert varumärke internt eller om vi på Panter ska bli er framtida Partner.

Boka ett möte