Informationsteknik

Oavsett om det är en enkel struktur eller mer avancerad funktion. För oss står användarvänlighet i centrum när vi skräddarsyr plattformar till våra kunder.

Vi skapar informationsteknik skräddarsytt till era kunder.

Vi hjälper er med utformning av en ny hemsida från koncept till lansering.

Oavsett om det är en enkel struktur eller mer avancerad funktion. För oss står användarvänlighet i centrum när vi skräddarsyr plattformar till våra kunder.

Vi är länken mellan IT och affär. Med det menar vi att du kan lita på vår expertis, vi kräver ingen kunskap från er. Med effektiv projektstyrning säkerställer vi framgång.

Våra tjänster inom

Informationsteknik

Webbdesign

Vi skapar webbdesign med fokus på användarvänlighet. Behöver ni hjälp med att finjustera er nuvarande design eller ett helt nytt koncept? 

Kommunikation

Med målgruppsanpassad information och professionell tonalitet skapar vi genomtänkt innehåll till er hemsida som ökar användarens köpbeslut.

Webbutveckling

Behöver ni piffa upp er hemsida, eller är det dags för ett helt nytt koncept? Tillsammans med vår samarbetspartner hjälper vi er att utveckla en modern hemsida med unik design.

Nyhetsrum

Vi hjälper er att skapa en plattform för medial exponering där ni kan publicera pressmeddelande och nyheter som skapar nyhetsvärde – självklart skräddarsydd för er verksamhet.

Sociala plattformar

Vi hjälper er att utvärdera vilka sociala plattformar där er närvaro ger bäst resultat. Om ni önskar kan vi hjälpa er med hela kedjan från registrering till relevant innehåll.

Marknadsföring via mail och SMS

Hur, vad och när kommunicerar ni till era kunder? I vilka plattformar konverterar ni bäst? Vi hjälper er att utvärdera och ta fram de bäst lämpade verktygen för digital kommunikation.

Intranät

Är ni många anställda? Då kanske ni är i behov av ett intranät för er verksamhet? Vi hjälper er att ta fram ett intranät som engagerar era medarbetare på varje nivå av er organisation. Läs mer om vårt koncept för internkommunikation

Google Ads, SEO, Google Analytics

Hur syns ni på Google och vad skrivs om er verksamhet? Vi hjälper er att förbättra er SEO och ranking hos Google.

Favicon

Kontakta oss

Vi är experter på informationsteknik – hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss så ser vi vad vi kan skapa till er!

Kontakta oss