Kampanjer för Glass & Dessert Sverige

Vi har fått förmånen att skapa ett glassigt koncept till Glass & Dessert Sverige som säljer äkta italiensk gelato. Under samarbetets gång har vi uppdaterat hemsidan, skapat annonser till social media samt utvecklat ett Gelato-spel. Låt oss få presentera projektet lite närmre.

Ett glassigt koncept för äkta italienska smaker.

Glass & Dessert Sverige säljer äkta italiensk gelato tillverkad i Bjuv med mjölk från Södervidinge mjölkgård. När vi träffade Johan Persson som är vd på Glass & Dessert arbetade han med egentillverkning av gelato och behövde vår hjälp med att skapa ett marknadsföringskoncept med unik touch. Vi såg glöden i Johans ögon och passionen till hans mathantverk och han ville inget annat än att alla skulle få uppleva smaken och texturen av glassen – en smakupplevelse i världsklass med en lyxig och högkvalitativ gelato. Självklart ville vi hjälpa Johan att nå sina drömmar.

Besök Glass & Desserts Facebook-sida eller hemsida

Under sommarhalvåret står Glass & Dessert med sin gelato-vagn i Barsebäckshamn. Här är några exempel på annonsbilder som har använts för att locka besökare till gelato-vagnen. Dog-gelato och slush var några av nyheterna som presenterades sommaren 2023.

Kampanjer
Kampanjer
Kampanjer
Kampanjer

I samband med framtagning av annonsinnehåll har vi även hjälpt Glass & Dessert med uppdateringar av webbsidan såsom textmaterial och design av bilder. Webbsidan fungerar som en mötesplats för all social annonsering. Här kan man enkelt se var och när man kan besöka Gelato-vagnen.

Kampanjer

Se fler uppdrag