Webbsida för Hjtech AB

Hjtech AB levererar kundanpassade och konkurrenskraftiga IT-lösningar till över 100 företag runt om i Sverige. Deras medarbetare besitter specialistkompetens och lång erfarenhet vilket innebär att de kan erbjuda förstklassig rådgivning, installation, support samt fullt ansvar för kundernas IT-drift. När vi träffade Hjtech var de i behov av att synliggöra detta digitalt och vårt arbete blev därmed att ta fram en ny grafisk profil, hemsida och tillhörande försäljningsmaterial med fokus på att belysa hög kundservice och framhäva kundernas omdömen.

Professionell och användarvänlig webbsida med hög kundservice.

Framtagningen av ny webbsida för Hjtech har inneburit textproduktion, design av bilder, symboler och utveckling. Vi har haft stort fokus på att skapa en tydlig, professionell och användarvänlig webbsida anpassad för alla plattformar. Informationen riktar sig till potentiella kunder samt befintliga kunder som är i behov av snabb support vid en eventuell IT-driftstörning. Webbsidan utgör en avgörande roll i att locka nya kunder och positionera Hjtech som en pålitlig partner.

Besök gärna vår kunds sida hjtech.se

webbsida
webbsida

Vi har flätat samman webbdesign, SEO, grafisk profil och försäljningsmaterial.

Förutom en genomtänkt design har webbplatsen byggts med SEO i fokus. Hemsidan utgör en viktig pusselbit för både potentiella och befintliga kunder som söker information. Vi har arbetat med att skapa en professionell design anpassad för IT-branschen.

Tillsammans med Hjtech har vi även tagit fram en helt ny grafisk profil med tillhörande försäljningsmaterial. Vi har även hjälp till med produktion av e-postutskick till befintliga kunder. Allt för att vårda kundrelationer på ett professionellt sätt med tillförlitlig information. Läs gärna mer om det projektet här.

Hjtech berättar om samarbetet

Hjtech fick oväntat kontakt med Panter, vilket ledde till ett initialt möte utan krav. Under mötets gång insåg Hjtech att Panter kunde erbjuda ovärderlig strategisk rådgivning och hjälp med vår grafiska identitet. Vid den tidpunkten var Hjtech i behov av en pålitlig partner att bolla strategiska frågor med och en uppdatering av vår grafiska profil.

Panter trädde in och hjälpte oss att skapa en helt ny grafisk identitet som verkligen passade oss. Därefter fortsatte de med att utveckla en professionell och användarvänlig webbplats som på bästa sätt framhäver Hjtechs personliga service och branschkunskap. Webbplatsen ger en tydlig överblick över våra tjänster, expertis och erfarenhet inom IT-support. Den noggrant genomtänkta designen och användarvänligheten har spelat en avgörande roll i att locka nya kunder och positionera Hjtech som en pålitlig partner inom IT-supportbranschen.

Johan Olsson
CEO, Hjtech
webbsida

Se fler uppdrag

Webbshop för Mammuth AB

Skräddarsydd webbshop för Mammuths belysningsprodukter.