Webbsida för Mammuth AB

Mammuth är belysningsföretaget som vårdar relationer och är nyfikna på nya. Sedan 2014 har företaget belyst ”Padel-Sverige”, industrier och fastigheter. Såväl interiört som exteriört. Ett kvitto på att företaget verkligen har lyckats är den senaste utmärkelsen som ”Årets företagare” i Kävlinge kommun av Företagarna Öresund. Det är med stolthet vi på Panter presenterar arbetet med Mammuths nya webbsida.

Tydlig information och professionell design anpassad för belysningsbranschen.

När vi träffade Mammuth var deras behov att förbättra sin nuvarande hemsida utan att bygga en helt ny plattform. Vår uppgift blev att skapa något stort med lite mindre insats. Sagt och gjort, vi skapade därmed en tydligare struktur, förbättrad design med nya bilder och designelement som passar in i Mammuths grafiska profil. Tillsammans skapade vi något riktigt bra. Det här är bara början på vår och Mammuths resa ihop.

Besök gärna vår kunds sida mammuth.se

webbsida
webbshop

Förutom en genomtänkt design har webbplatsen byggts med SEO i fokus. Hemsidan utgör en viktig pusselbit i all kommunikation och marknadsföring och används som ett centralt nav både för de som vill beställa belysningsprodukter och kunder som letar efter en partner som kan genomföra hela projekt. Vi har arbetat med att skapa en professionell design anpassad för belysningsbranschen inom industri, idrott och fastighet. Här synliggör vi belsyningsprodukterna och projekten som Mammuth har arbetat med genom åren.

webbsida

Bilder, kampanjer, produktblad och utskick.

Tillsammans med Mammuth har vi även tagit fram en rad olika kampanjer som visas varje månad på webbsidan med tillhörande produktblad och e-postutskick. Allt för att öka trafiken och konverteringen på webbsidan.

Förutom en omfattande informations- och designstruktur har vi också utvecklat en helt ny webbshop. Läs gärna mer om det projektet här.

Mammuth berättar om samarbetet

Jag blev kontaktad av Panter Partner AB just när vi var i en process med tre andra aktörer för att bygga om vår webbshop. Panter presenterade då hur de kunde omarbeta och lyfta vår webbshop samt hemsida på ett sätt som mer än väl uppfyllde våra önskemål utan att behöva bygga om allt från början. Det som var avgörande vid valet av Panter som vår samarbetspartner var deras lyhördhet, kreativa koncept som uppfyllde våra behov med en snabb leverans och hög kvalité. Deras bredd inom olika kompetensområden har gjort att vi kunnat samla sådant som vi tidigare använt olika konsulter till och ingå ett långsiktigt samarbete för att stärka vår marknadsföringsstrategi där det ingår att hantera vår hemsida, SEO samt digitala- och tryckta kampanjer.

Fredrik Nilsson
Vd Mammuth AB
webbsida

Se fler uppdrag