Kompetensområden

Vi skräddarsyr koncept som får ert varumärke att sticka ut, överraska och nå en större kundgrupp. Ni kan läsa mer om våra spetskompetenser nedan.
Kompetens

Vi erbjuder en bred palett av kompetensområden.

Vi erbjuder en bred palett av områden men det som skiljer oss från mängden är vår erfarenhet och förmåga att driva projekt från uppstart till lansering. Vi tillser att det vi gör är i enlighet med era affärsmässiga mål utan att ta onödig tid från er i anspråk – precis så som vi tycker att det ska gå till.

Letar ni efter en partner som kan leverera med hög kvalité? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss, med vår erfarenhet och noggrannhet tar vi gärna uppdrag som kräver lite extra.

Grafisk formgivning

Identitet

Det visuella är oftast det första din kund upplever – oavsett om det är på er hemsida, på ert kontor eller i er butik. Genom en grafisk identitet tydliggör vi ert varumärkes visuella uttryck och ser till att det går hand i hand med företagets värderingar och affärsmässiga mål. 

 

Informationsteknik

Plattformar

Vi skapar informationsteknik skräddarsytt till era kunder. Vi hjälper er med utformning av en ny hemsida från koncept till lansering. Oavsett om det är en enkel struktur eller mer avancerad funktion. För oss står användarvänlighet i centrum när vi skräddarsyr plattformar till våra kunder. 

 

Varumärkesstrategi

Strategi

En slagkraftig strategi är en kombination av företagets identitet, informationsteknik och en stor mängd strategiskt affärstänkande. Med affärsförståelse och erfarenhet levererar vi strategier och skapar nyhetsvärde med mätbara resultat. 

 

Kompetens & Engagemang

Engagemang

Vi hjälper er att kommunicera företagets strategier och framgångar så att det når ut till era anställda. Genom att skapa engagemang och stolthet hos medarbetarna får ni de absolut bästa ambassadörerna för ert varumärke.

 

Rekrytering som syns

Rekrytering

Vi skräddarsyr koncept som stärker ert varumärke, gör er till en attraktiv arbetsgivare och når fram till talangerna! Vi arbetar med en modell som skiljer sig från andra aktörer på marknaden med stort fokus på bolagets egna varumärke och kandidatens personliga egenskaper.

 

Strategisk rådgivning

Rådgivning

Vi är experter på att snabbt sätta oss in i ert bolag och er marknad för att därefter agera bollplank, minska er risk samt öka er lönsamhet. Vi har erfarenhet av att arbeta med finansiering både från den finansiella sektorn och inom expansiva bolag. 

 

Grafisk finjustering eller ett helt nytt koncept?

Kanske behöver ni hjälp med hela konceptet, mindre finjusteringar eller stora strategier – kontakta oss så skapar vi ett skräddarsytt koncept för er.

Vi har kunder som vi hjälper varje vecka och vi har kunder som vi hjälper ett par gånger om året. Ibland görs det enbart en hemsida eller en trycksak. Men majoriteten av kunderna stannar länge och det blir ett nära samarbete.

Kontakta oss!