Rekrytering

Vi skräddarsyr koncept som stärker ert varumärke, gör er till en attraktiv arbetsgivare och når fram till talangerna!
rekrytering

Ett mer personligt rekryteringskoncept.

Vi arbetar med en modell som skiljer sig från andra aktörer på marknaden med stort fokus på bolagets egna varumärke och kandidatens personliga egenskaper. Kontakta oss så visar vi hur modellen kan appliceras i er verksamhet.

Ni väljer själva om vi ska hantera hela rekryteringen eller om ni vill involveras i delar av processen. Utan att ta onödig tid från er i anspråk – precis så som vi tycker att det ska gå till. Vi arbetar med rekrytering för alla branscher, oavsett om det är en, två eller tjugo personer som ska anställas.

Rekrytering som syns!

För att lyckas nå de kandidater som ni verkligen önskar rekrytera krävs det lite mer än bara en platsannons. Kandidaterna ställer stora krav på dig som arbetsgivare. Därför skapar vi alltid unika koncept som stärker ert varumärke och gör er till en attraktiv arbetsgivare. När denna grund finns skapar vi skräddarsydda strategier för hur, var och när rekryteringskampanjerna ska synas där era framtida stjärnor finns. Koncepten vi skapar attraherar nya medarbetare samtidigt som det tillför värde för befintlig personal vilket får dem att stanna.

 

Personliga ansökningar som sticker ut
Profilen ni söker står i centrum när vi utformar våra koncept och vi sätter stor vikt vid kandidatens personliga egenskaper. Därför har vi en funktion som inhämtar personliga ansökningar som gör det möjligt för kandidaterna att synas på ett nytt sätt.

 

Varje koncept skräddarsys för våra kunder där ni enkelt styr hur mycket eller lite ni vill vara involverade i rekryteringsprocessen.

kontakta oss

Vi rekryterar för alla branscher

Telefon

+46 793 511 337

Mail

info@panterab.se

Ett roligare sätt att rekrytera

Vi stärker ert varumärke, gör er till en attraktiv arbetsgivare och når fram till talangerna som ni söker!

Behöver ni hjälp med rekrytering?

Kontakta oss!