Webbshop för Mammuth AB

Mammuth är belysningsföretaget som vårdar relationer och är nyfikna på nya. Sedan 2014 har företaget belyst ”Padel-Sverige”, industrier och fastigheter. Såväl interiört som exteriört. Vi fick i uppdrag att modernisera och utveckla deras befintliga webbshop för att öka den digitala försäljningen.

Så får vi fler att handla belysningsprodukter digitalt.

Med hjälp av kampanjer, kommunikation, färg och form har vi arbetat med att synliggöra Mammuths webbshop så att fler kunder väljer att köpa sina produkter digitalt. Vi har designat och skapat en ny struktur som förenklar sökningen av produkter med flera varianter. Redan i produktsökvyn visas nu den viktigaste informationen. För att förbättra köpupplevelsen har vi haft stort fokus på att förbättra sökfunktionerna, filtreringen, navigeringen samt förkortat responstiden. 

Besök gärna vår kunds sida mammuth.se

Webbshop
Webbshop

Hemsidan har omarbetats med tydligare call to action som länkar vidare till webbshopen.

En mobilanpassad webbshop byggd i Woocommerce.

För att underlätta för kunderna utvecklades filtreringsmöjligheterna både med tydliga kategorier samt filtrering på olika attribut så som färgtemperatur eller ljusspridning. Visningen av produkterna gjordes om till en listvy med produktbild samt de viktigaste produktspecifikationerna.

Vi har byggt webbshopen i Woocommerce som är en modul för Wordpressidor. Vi har skräddarsytt modulen för att tillgodose Mammuths önskemål, den har sedan anpassats för att möjliggöra önskemålen.

Webbshop

Behöver du hjälp med en enkel eller mer komplex webbshop? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper er med integration om så önskas till företagets affärssystem för lagersaldo, fakturering, bokföring samt integrationer för olika betallösningar. 

Se fler uppdrag