Webbsida för Yobber

Yobber har ett av de finaste budskapen som vi har arbetat med - Wonderful People. Ett budskap som vi har tagit fasta på. Yobber arbetar för att synliggöra underbara människor för arbetsgivare. Vi har utifrån detta skapat ett nytt grafiskt koncept med lekfull och professionell design.

Pigga färger, glad kommunikation och lekfullt teckensnitt.

Det ska vara roligt att söka arbete och rekrytera nya medarbetare. Det ska kännas redan när man besöker hemsidan. Därför har vi skapat en design med pigga färger, glad kommunikation och lekfullt teckensnitt, självklart anpassad för olika plattformar.

För att inspirera mottagarna till att uppleva fördelarna med rekryteringsverktyget Yobber har vi blandat traditionell kommunikation med korta videos. Vi värdesätter partnerskapet med Yobber och är därför extra stolta över att ha lyckats skapa ett framgångsrikt koncept som har mött företagets idéer och önskemål.

Besök gärna vår kunds sida yobber.se

webbsida
webbsida

SEO, Google Ads och andra viktiga sociala kanaler.

Förutom en genomtänkt design har webbplatsen byggts med en väl genomtänkt struktur för SEO och konvertering som smidigt fungerar tillsammans med Google Ads och andra viktiga sociala marknadsföringskanaler. Vi arbetar nu med nya coola tilläggstjänster som beräknas vara publika till hösten. Ett exempel är en integrerad webbhandel för området utbildning och personlig utveckling som sömlöst ska speglas på relevanta avsnitt på hemsidan. 

Yobber berättar om samarbetet

När Yobber AB skulle välja samarbetspartner för webbdesign och koncept var det väldigt viktigt för oss att den byrå vi valde verkligen förstod vad vi ville åstadkomma och förmedla med den nya designen. Vi ville förmedla det lekfulla bakom människan och samtidigt visa att vi är en professionell och seriös aktör på tech-rekryteringsmarknaden som värdesätter business men också det mjuka i människan. Sedan starten av vårt samarbete har vi alltid känt ett stort förtroende för Panter Partner och deras kompetens. Utöver webbdesign har vi även fått hjälp med en kommande webbshop, SEO optimering och Google ads. Vi är väldigt glada över att vi valde Panter Partner.

Caroline Löfving
Head of Development, Yobber
webbsida

Se fler uppdrag