Daniel Björnhammer

Daniel Björnhammer

Daniel

Grundare och strategisk rådgivare

Daniel är en fena på att snabbt sätta sig in i företags affärsmodell och förstå vad som är avgörande för bolagets fortsatta framgång.

Med bred erfarenhet från ledande positioner med ansvar för så väl personal, IT samt försäljning har Daniel ett brett kontaktnät och förmågan att hitta lösningar och affärer där andra ofta ger upp.

Du är varmt välkommen att kontakta Daniel.

Kontakta mig så pratar vi mer!

Behöver du hjälp med ett koncept som får ert varumärke att sticka ut?

Telefon

+46 793 511 337

Mail

daniel@panterab.se

Kontakta mig

Jag är expert på att snabbt sätta mig in i ert företag och er marknad för att stärka er varumärke samt öka er lönsamhet. 

Konceptbyrån som överraskar och förverkligar affärsmässiga mål.

Panter är konceptbyrån för dig som ställer höga krav på kvalité, tillgänglighet och spetskompetens. Vi skapar och designar koncept för digitala lösningar, varumärken och kampanjer för såväl tryckt som digital form. Vår expertis är att snabbt förstå affärsmodeller och visioner för att skräddarsy koncept som överraskar och förverkligar affärsmässiga mål. Oavsett om det är ett litet projekt där vi får uppdraget att förbättra en befintlig grafisk identitet eller om det är utveckling av en helt ny digital lösning – lovar vi att överträffa dina förväntningar.

Våra senaste uppdrag

Google Ads & Koncept för Motormedlarna

Mer information publiceras inom kort.

Kundintervjuer för Hjtech AB

Mer information kring konceptet publiceras inom kort.