Marie Ehrnlund

Marie

Marie

Grundare & Grafisk formgivare

Marie har arbetat med grafisk formgivning och marknadsföring i över 15 år och är expert på att ge verksamheter, produkter och tjänster energi samt känslan av exklusivitet och kvalité. Hon har stor vana av att skapa attraktiv grafisk kommunikation med mottagaren i fokus. Marie har en otrolig förmåga att se vad som behöver göras, skapa nya idéer och leverera snabbt med högsta noggrannhet. 

Marie brinner för att skräddarsy unika koncept som får ert varumärke att sticka ut, överraska och nå en större målgrupp. 

 

Behöver du hjälp med ett nytt koncept?

Kontakta Marie

Vad kan jag skapa till dig?

Jag engageras av att skapa nya idéer och levererar snabbt med högsta noggrannhet.

Konceptbyrån som överraskar och förverkligar affärsmässiga mål.

Panter är konceptbyrån för dig som ställer höga krav på kvalité, tillgänglighet och spetskompetens. Vi skapar och designar koncept för digitala lösningar, varumärken och kampanjer för såväl tryckt som digital form. Vår expertis är att snabbt förstå affärsmodeller och visioner för att skräddarsy koncept som överraskar och förverkligar affärsmässiga mål. Oavsett om det är ett litet projekt där vi får uppdraget att förbättra en befintlig grafisk identitet eller om det är utveckling av en helt ny digital lösning – lovar vi att överträffa dina förväntningar.

Våra senaste uppdrag

Google Ads & Koncept för Motormedlarna

Mer information publiceras inom kort.

Kundintervjuer för Hjtech AB

Mer information kring konceptet publiceras inom kort.